Meni

Mavrica Plameni Hidrografske Film Voda za Tiskanje Prenos Film Hydro Dip Film 50Cmx100cm

Mavrica Plameni Hidrografske Film Voda za Tiskanje Prenos Film Hydro Dip Film 50Cmx100cm
|  0 Ocene
€2.88
€4.80
SKU#: w129639 Na zalogi
  • Kategorija : Okrasni & Čiščenje In Zaščita Potrošnikov
Velikost
  • s
  • m
  • l
  • xl

1. PRIPRAVA - prepričajte se, ali postavka je bila odvzeta maščobo, umazanijo in gunks in druge stvari, ki lahko ovirajo adhezijo vaš design.Trajnost koli hydrographics plašč je odvisna od popolno in skrbno pripravo površine pred barvanjem.Površina mora biti enakomerno in gladko.Vse razpoke in luknje ali druge pomanjkljivosti, ne pustite, da barve držijo pravilno na površje.Neustrezne površine priprava rezultatov v večino napak.

2. TEMELJNE BARVE - Uporabite ustrezen premaz za podlage.To je lahko odvisno, ali njegovo kovinskih, plastičnih, steklenih vlaken, keramike ali lesa.Posvetujte paint shop za najboljša možnost s svojim trgu .

3. SLIKARSTVO BASECOLOR - Barve vašega raje basecolor.Večino vzorcev so pregledni, tako da barvo po vaši izbiri, bi močno vplivalo na vaš skupni rezultat.

4. AKTIVIRANJE & POTAPLJANJE - Lay film v vodo.Prepričajte se, da je "lepljive strani" Odstranjevanje gub/gube ali mehurčkov pod tiskanja, tako piha, da rahlo.Počakajte 60 do 80 sekund, preden ga aktivirate.Spray aktivator kot dosledno toliko, kot je mogoče, in ne preveč motenj na vodi.Enkrat pravilno aktivira, potopiti predmet, ki ga dobili v vodo na kotom, da bi se izognili lova mehurčki.

5. WASH - Pranje kratki element s tekočo vodo, da se znebite lepljivih ostankov levo za tisk in počakajte, da se posuši za nekaj časa.

6. CLEARCOAT - Spray clearcoat zaščititi vaš tiskanja in postavka enkrat suho.To bi bila vaša izbira, ali njena gloss, semi-gloss, ali ravno konča.

Uporaba: Uporaba vode za tiskanje prenos tehnologije.

Hydrographics ali HydroGraphics, znan tudi kot potopni tiskanje, voda prenos tiskanje, prenos vode za slike, proizvodnja električne potapljanjem, watermarbling ali kubičnih tiskanje, je metoda uporabe tiskanih modelov na tridimenzionalne površine.Posledično combinationsmay šteje dekorativne umetnosti ali uporabne umetnosti.V hidrografske postopek se lahko uporablja na kovine, plastika, steklo, težko gozdu in različnih drugih materialov.

velikost:Aplicirano 50cmx100cm, debelina je približno 0.03 mm

Material:PVA

barva:Multicolor

Vsebina Paketa:

1 x Voda prenos hydrodipping film

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

  • Poreklo Celinska Kitajska

Dodaj pregled

Svojo oceno: