Meni

Motorno kolo Izpušnih Pomlad Puller Orodje T oblike Cevi Pomlad Kavljem Pomlad Odstranitev Večnamensko Anti Zbledi močan Oprijem Pomlad Kavelj

Motorno kolo Izpušnih Pomlad Puller Orodje T oblike Cevi Pomlad Kavljem Pomlad Odstranitev Večnamensko Anti Zbledi močan Oprijem Pomlad Kavelj
|  0 Ocene
€4.12
€8.25
SKU#: w1305 Na zalogi
  • Kategorija : Okrasni & Čiščenje In Zaščita Potrošnikov
Velikost
  • s
  • m
  • l
  • xl

Bullet Točk:

1. Zanesljiv in Fade-Dokaz: Ta motocikel izpušnih pomlad kavelj je, izdelane iz lepe kovine in gume, ki lahko zdrži prelom in izginja.V vrtljiva zasnova in T-oblikovan ročaj puller orodje, da je enostaven za namestitev in odstranjevanje.

2. Preprost za Uporabo: T-oblikovan ročaj za to orodje omogoča enostavno pridržite in ohranja vaše roke dobili oškodovani.To je uporabniku prijazen in ergonomsko.Uporabljate to orodje, lahko hitro nameščanje ali odstranjevanje izpušnih izvira iz vašega motocikla.

3. Vsestranski Orodje: To izpušnih pomlad kavljem orodje lahko storite več nalog na vaš motocikel.Lahko odstranite in namestite cotter pin, sedež, stransko stojalo pomlad, in izpušne cevi se pomlad, s tem orodjem.

4. Priročen Design: To izpušnih pomlad orodje za odstranjevanje lahko odstranite vzmeti različnih zornih kotov in pozicij, ki izpolnjuje vaše potrebe.Kavelj del je 360-stopinjski zasuk, ki vam omogoča, da enostavno vrtenje in vzlet vzmeti.

5. Lahek in Prenosen: Ta motocikel izpušnih pomlad kljuko lahko fit v vašem toolbox ali nahrbtnik enostavno.Zaradi svoje kompaktne velikosti in lahke, jih lahko nosite kjerkoli jih potrebujete.To orodje je idealen za potovanje popravila.

Opis:

To motorno kolo pomlad orodje, ki omogoča enostavno odstranite in namestite izpušnih vzmeti na vaše kolo.Trajno kljuko lahko uporabite, ki brez škode za svoje roke.A mora imeti orodje za vsako motorno kolo navdušenec.

Specifikacija:

1. Ime Izdelka: Izpušni Pomlad Orodje

2. Izdelek Material: Kovina + gume

3. Velikost izdelka: 16' 8 CM/6.30' 3.15 V (pribl.)

4. Izdelek Teža: 55 G (pribl.)

Seznam Vsebine:

1 Izpušnih Pomlad Orodje

Opombe:

1. Zaradi svetlobne učinke in zornih kotov kamere, je lahko barva razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je morda prišlo do napake na velikost izdelka.

  • Vrsta Orodja Za Popravilo Pnevmatike
  • Poreklo Celinska Kitajska

Dodaj pregled

Svojo oceno: