Meni

Glavna Krtača Strani Krtačo HEPA Filter Nadomestni Deli sesalnik Pribor Za Roborock S7 T7S T7plus

Glavna Krtača Strani Krtačo HEPA Filter Nadomestni Deli sesalnik Pribor Za Roborock S7 T7S T7plus
|  0 Ocene
€16.94
€26.06
SKU#: w216154 Na zalogi
  • Kategorija : Električni Globoko Fryers
Velikost
  • s
  • m
  • l
  • xl

Dropshipping podporo in wholesaling.

100% Prvotne in s prosto po-prodaje garancijo.

Združljiv sesalnik: dodatne opreme zamenjava združljiv z Roborock S7 T7S T7Plus robot sesalnik, ne za druge Roborock modelov.Prosimo, potrdite, pred naročilom.

Zmogljiva funkcija: s HEPA filtrom, ima odlične non-stick uspešnosti, ki lahko učinkovito zmanjšajo oprijem prahu, in je kot nova, po pranju.Ponovno mikrovlaken mop blazine učinkovito odstrani trdovratne madeže in obdržati tla čista in sijoča.Uporabite orodje za čiščenje z nožem, da se določi pentlje las in hišne las.

Enostaven za čiščenje in zamenjavo: pribor za roborock s7 so enaki kot deli, zato ga je mogoče enostavno zamenjati brez orodja.Zaradi velike razdalje med stranske krtače, stran ščetke lahko upognjene ali valovite med namestitvijo.Preprosto pomočite čopič v 75°C toplo vodo in ga smooths in je pripravljen za ponovno uporabo.

Toplo nasveti: ohraniti najboljše delovanje vašega doma robot sesalnik, je priporočljivo zamenjati komplet vsakih 3-6 mesecev.Odvisno od pogostosti uporabe, se lahko nadomesti v krajših ali daljših časovnih obdobjih.

Barva:Kot Prikazano

Material:plastika

Vsebina Paketa:

2 x vozni krtačo

4 x bela pentagon strani ščetke

4 x filter

4 x čiščenje krpo

1 x Izvijač

2 x čiščenje krtačo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Spoštovani uporabnik, če želite, da kupujejo v velikih količinah, se obrnite na nas, vam bomo ponudili drugega preferenčne cene.

  • Poreklo Celinska Kitajska

Dodaj pregled

Svojo oceno: