Meni

Magnetne Nalepke Za Avtomobile Smešno Hladilnik Magneti Božič Mačka Avto Nalepke Nalepke S 3D Crack Učinek Hladilnik Decal

Magnetne Nalepke Za Avtomobile Smešno Hladilnik Magneti Božič Mačka Avto Nalepke Nalepke S 3D Crack Učinek Hladilnik Decal
|  0 Ocene
€1.22
€3.20
SKU#: w2187 Na zalogi
  • Kategorija : Okrasni & Čiščenje In Zaščita Potrošnikov
Velikost
  • s
  • m
  • l
  • xl

Naše Božično Nalepke Za Avto so nedvoumno pokaže z bolj realistično in tri-dimenzionalni design, ki bo vaš avto izstopajo med prazniki.Izdelani s trajno in visoko kakovostnih materialov, te nalepke so tudi preprosto držijo.Odlično kot čudovita darila za vaše najdražje.Dodajte nekaj počitniških razvedriti vaš avto danes!

Specifikacije:

Velikost: (pribl.)25.4*20.5 cm/10*8.07 cm

Toplo opomnik:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografske veščine, je lahko rahlo barva razlika v slike nekaterih proizvodov, in barva je predmet dejanski predmet!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlike.

Seznam:

1*Avto Sticke

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Roman Design: Prinesla praznično vzdušje, da se vaš avto z naše Božično Magnetna Avto Nalepke.Luštna mačka pošiljanja Božično darilo vzorec ustvarja privlačen avto dekoracijo s pridihom ljupkost.Kot nalašč za širjenje veselja, medtem ko na prostem.

2.Posebna 3D Oblikovanje: Naš Magnetni Avto Nalepke se ponašajo s posebno 3D luknjo design, ki dodaja globino in realizmom na vašo praznično dekoracijo.Učinek je pozornost vzbujajoči, zaradi česar vaš avto izstopajo iz množice.Svetle barve so zbledi mraz, zagotavljajo dolgotrajno čar.

3.Zanesljivo Materialov: Naš Avto Nalepke narediti popoln dodatek za vaš avto dekor.Izdelana iz kakovostnih materialov, gladke površine ne zlahka deformira.Varno, okolju prijazno in trajne brez burrs, teh nalepk bo vaše počitnice duh živ vse sezone.

4.Enostavno Uporabo: Ustvariti veselo vzdušje z našo Magnetne Nalepke.Vsestranski model lahko uporablja za avtomobile ali hladilniki z enostavno za uporabo magnetne nazaj design.Priročno in praktično, lahko okrasite koli magnetni mesto z njimi, dodajanje dotik sezonsko navdušili za vašo počitniško izkušnjo.

5.Dragocene Darove: Povzdignil svoj dopust svečanosti s temi Avto Nalepke.Gledati kot vaš avto spremeni v svetlo in živahno vožnjo.Presenetite svoje prijatelje, družino ali sodelavci s to edinstveno opremo in poskrbite, da bodo srečni in veseli.

  • Poreklo Celinska Kitajska

Dodaj pregled

Svojo oceno: