Meni

Smole Litje Plesni Električno Ročno Vrtanje Orodje Set, Električni Pin Sponko Set S 6 Sveder (0,7 Do 1,2 Mm)

  • Doma
  • Orodja
  • Smole Litje Plesni Električno Ročno Vrtanje Orodje Set, Električni Pin Sponko Set S 6 Sveder (0,7 Do 1,2 Mm)
Smole Litje Plesni Električno Ročno Vrtanje Orodje Set, Električni Pin Sponko Set S 6 Sveder (0,7 Do 1,2 Mm)
|  0 Ocene
€9.17
€13.49
SKU#: w247480 Na zalogi
  • Kategorija : Orodja
Velikost
  • s
  • m
  • l
  • xl

Dropshipping podporo in Wholesaling.

100% Prvotne in Goo d Kakovosti s Prosto Po-prodaje Garancijo .

Elektronski smolo, nakit, izdelava sklop: Ti električni vrtalnik orodja, ki so posebej izdelani za izdelavo smolo nakit.Iglo klešče vam lahko pomaga vrtanje lukenj v smolo enostavno, kar vam prinaša več udobja, omogoča, da ogrlice, uhani, zapestnice, obeski, keychains , Model, itd.

Praktične in praktične: Naše električno iglo klešče kit poganja moč, ki je bolj učinkovito in trajno.Obstaja 6 sveder za vas, da izberejo, ki bodo vaše celotno DIY proizvodni proces gladko; prosimo, poskrbite, da ga priključite na USB v vtič, ne računalnik, tako da električno ročno vaja je dovolj hitro

Visoko-kakovostni materiali: vaja iglo je izdelan iz high-speed Metal, ki je primerna za smolo, les, plastiko, polimera gline, biseri, biseri in drugimi ne preveč trde površine.Ni primerna za trdimi materiali, kot so železo in kamen.

Enostavno upravljanje: Po izbiranje in nameščanje potrebnih drill bit, tako dolgo, kot moč, ki je povezana in je stikalo vklopljeno, lahko vrtanje lukenj za smolo, plesni, obrtne ali druge DIY projekte, ki zahtevajo natančno luknje.

Barva:Rdeča / črna / srebrna

Material:Kovina

Vsebina Paketa:

1 * Električni mlinček

1 * 5V USB podatkovni kabel

1 * Imbus ključa

1 * (0.7/0.8/0.9/1.0/1.1/1.2) hitroreznega jekla drill bit

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Plačilo : 1.Plačilo mora biti opravljeno v roku 5 dni od naročila. 2.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut,

Pošiljke: 1.Dobavljamo Svetu dostava. (razen v nekaj državah, in APO/FPO). 2.Vsa naročila bodo obdelani, prvič ko je plačilo za preverjanje minilo. 3.Dejanski čas dostave je morda drugačen , predvsem v času turistične sezone.

Povratne informacije: 1.Prosimo, prepričajte se, da ni nobenega problema z izdelki. 2.Če imate y nezadovoljstvo, prosimo, obrnite na nas pred zaključkom rev iew.Mi vam bo dala zadovoljiv odgovor.

3.Če ni težav, vas prosimo, da nas 5 zvezdic pozitivne povratne informacije.

  • DIY Dobave ELEKTRIČNI
  • Poreklo Celinska Kitajska

Dodaj pregled

Svojo oceno: