Meni

Magnetne Nalepke Za Avtomobile Smešno Avto Nalepke Božič Mačka Nalepke Smešno Odbijača Magneti Avto Nalepke Hladilnik Nalepke 3D Crack

Magnetne Nalepke Za Avtomobile Smešno Avto Nalepke Božič Mačka Nalepke Smešno Odbijača Magneti Avto Nalepke Hladilnik Nalepke 3D Crack
|  0 Ocene
€1.10
€1.57
SKU#: w45232 Na zalogi
  • Kategorija : Okrasni & Čiščenje In Zaščita Potrošnikov
Velikost
  • s
  • m
  • l
  • xl

Naše Božično Nalepke Za Avto so nedvoumno pokaže z bolj realistično in tri-dimenzionalni design, ki bo vaš avto izstopajo med prazniki.Izdelani s trajno in visoko kakovostnih materialov, te nalepke so tudi preprosto držijo.Odlično kot čudovita darila za vaše najdražje.Dodajte nekaj počitniških razvedriti vaš avto danes!

Specifikacije:

Velikost: (pribl.)25.4*20.5 cm/10*8.07 cm

Toplo opomnik:

1. Zaradi barvno temperaturo zaslona, kamere, osvetlitve okolja in fotografske veščine, je lahko rahlo barva razlika v slike nekaterih proizvodov, in barva je predmet dejanski predmet!

2. Zaradi različne ročne meritve, prosimo, dovolite rahlo velikost razlike.

Seznam:

1*Avto Sticke

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Nedvoumno Pokaže: Ta Božič avto nalepke magnetne lastnosti ustvarjalno in lepa mačka pošiljanja Božično darilo vzorec, dodajanje dotik ljupkost za vaše vozilo.To je idealen avto za dekoracijo praznične sezone.

2.3 D Luknjo Design: pripravite se obrniti glave z našo Magnetna Avto Nalepke.Featuring posebno 3D luknjo design, oni so bolj veren in oko-lov kot kdajkoli prej.Plus, naše fade-odporen, svetle barve se zagotovi, da ostanem živahno vse sezone dolgo.

3.Dobra Kakovost Materialov: Dodajte nekaj počitniških razvedriti vaš avto z naš Avto Nalepke.Nemoteno in vzdržljiv design, oblikovana z magnetnih materialov, zagotavlja, da ne bo nič za vaše vozilo.Varno, okolju prijazno in burrs-brezplačno, je odlična izbira za praznike.

4.Enostavna Uporaba: Ti praznični Magnetne Nalepke so odličen način, da dodate dotik počitnice razvedriti vaš avto ali hladilniku.S neprisiljen-v-stick magnetni nazaj design, se lahko pojavi kjerkoli in odstraniti, ne da bi zapustili sledov.

5.Idealna Darila za Božič: Ti Avto Nalepke povzroči praznični duh.Oblikovana za praznovanja, kot so rojstni dnevi, Božič, noč Čarovnic in še več, da bi za čudovita darila.Bi razvedriti na vaši prijatelji, družina ali sodelavci in širjenje živahno energijo v času počitnic vozi.

  • Poreklo Celinska Kitajska

Dodaj pregled

Svojo oceno: