Meni

2024 Mini Couplet Nalepko 2024 Kitajski Mini Couplets Enostaven Za Uporabo Večnamenske Lucky Red Samolepilni Dekorativni Mala

2024 Mini Couplet Nalepko 2024 Kitajski Mini Couplets Enostaven Za Uporabo Večnamenske Lucky Red Samolepilni Dekorativni Mala
|  0 Ocene
€3.13
€4.48
SKU#: w73386 Na zalogi
  • Kategorija : Okrasni & Čiščenje In Zaščita Potrošnikov
Velikost
  • s
  • m
  • l
  • xl

Stopnjevati vaš ambient s temi tiskano v visoki ločljivosti majhne couplet decals featuring topla blagoslov besede.No lepilo potrebna, preprosto jih držijo na vaša vrata, okna ali stene.Kot nalašč za Kitajsko Novo Leto ali za katero koli priložnost.Pogosto uporablja, ti bo odlično Novo Leto, darila za sorodnike in prijatelje.

Ime izdelka: 2024 Leto Zmaja Blagoslove Avto Couplets

Material: PVC

barva: rdeča

Slog: majhna, srednja, velika (neobvezno)

Specifikacije: osem-delni set

Primerno za: motorna kolesa, avtomobile, stanovanja, itd.

seznam:

mini couplet blagoslov nalepke*1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Zanesljiv Material: Te mini couplet blagoslov nalepke so narejene iz okolju prijaznih debel papir, ki je ni lahko strga ali poškoduje z visoko ločljivostjo blagoslove.

2.Praznično Srečo: Povzdignil vašega vozila dekor, ki prinaša srečo in blagoslov za vaše praznovanje v Letu Zmaja.Uživajo preprosto aplikacijo in dolgotrajno vzdržljivost.

3.Preprosto Držijo: Izboljšati svoj avto, z našo mini couplet nalepke, ki ne pušča lepila na površinah ali poškoduje barve.Naše samolepilne nalepke so izredno enostavne za uporabo.

4.Več Uporabe: jih Uporabite za dodajanje osebnosti, da vaš jjeza hiša, zvezke, skodelice, in celo Električnih Vozil avto SUV RV.Ustvarjalnost in dekoriranje vašega srca vsebine.

5.Super Darilo: Dovolite, da vaše ljubljene čutijo toplino najboljše blagoslove in varno želje.Idealen za gifting na Leto, zaradi česar njihova vožnja še bolj veselo in smiselne.

  • Poreklo Celinska Kitajska

Dodaj pregled

Svojo oceno: